Konfirmation i 2022, St. Bededag, fredag den 13. maj kl. 10:30

ved sognepræst Lars Danner Madsen

Indskrivningen til undervisning 2021-2022 kan ske via nedenstående link:

Tilmelding

Vi afholder introduktionsdag tirsdag den 24. august 2021 kl. 17.30 -18.30, hvor I kan komme, eventuelt sammen med en af jeres forældre. Vi mødes i kirken.

Undervisningen foregår tirsdage fra kl. 15.30-17.00. Weekenddage kan forekomme efter nærmere aftale.

Vi begynder undervisningen tirsdag den 28. september 2021.

Mange hilsener
Lars Danner Madsen
Tlf. 4012 1564, e-mail: ldm@km.dk

Hvad er konfirmation?

Konfirmationen er det ritual i kirken, som markerer overgangen mellem barndom og ungdom. Konfirmation betyder, at Gud bekræfter det løfte om at være med dig, han gav dig, da du blev døbt. Som konfirmand gentager du dåbens ja med dit ja til den kristne tro og bliver velsignet.

Konfirmationsforberedelsen

I Frederiksberg Kommune “går man til præst” i 8. klasse og undervisningen er en ugentlig eftermiddag. For at blive konfirmeret følger man konfirmandundervisningen, hvor livets store spørgsmål stilles, og du bliver klogere på kirke og kristendom. Er du endnu ikke døbt, kan du blive det i løbet af undervisningsforløbet.