Tangokoncert

Fredag d. 9. december 2022, kl. 17:00
Ingeborg Børch, Victor Hugo Diaz og Rune Skov Thomassen

En festlig rejse gennem tangoens passionerede univers.

Hør tangoer af Piazzola, traditionel argentinsk tango-og tangoer fra en uventet kant.

Medvirkende:

Ingeborg Børch er uddannet operasanger fra bl.a. Operaakademiet på det Kongelige Teater. Hun har sunget mange roller både i Tyskland, Sverige og Danmark- herunder titelpartiet i Bizets opera Carmen og "Maria" fra Piazzollas opera Maria de Buenos Aires.

Victor Hugo Diaz er opvokset og uddannet i Buenos Aires, Argentina, men har en årrække været bosiddende i København. Han har turneret hele Argentina og Skandinavien og sunget roller på bl.a. det ny teater.  Han har undervist på Det Kongelige Teater og længe været en central figur i det danske tango miljø.

Pianist:  Rune Skov Thomassen - Organist i Solbjerg Kirke