UngKlang og SPRÆNG Danseteater

Tirsdag d. 16. august 2022, kl. 19:30

Koncert med UngKlang & SPRÆNG Danseteater

Kom til en stemningsfuld koncertforestilling med UngKlang & SPRÆNG Danseteater i Solbjerg Kirke tirsdag den 16. august kl. 19.30.

Vi har i samarbejde har skabt et univers, hvor musik, sang og dans smelter sammen. Kirkerummets flotte akustisk fyldes med nordiske klange; et repertoire som er en blanding af skandinaviske kompositioner og egne arrangementer. Koreografien er inspireret af bevægelser fra naturen - som når nordlysets farver flyder over himlen.

Vores koncertforestilling tager afsæt i vores fælles baggrunde inden for klassisk sang og ballet, hvilket vi ønsker at kombinere med et ønske om at bryde med den gængse indstilling til det klassiske felt.

Tag din ven, din familie eller din kollega under armen og kom og oplev, hvad vi har arbejdet på det sidste halve år.