Højst 200 deltagere til kirkelige handlinger og koncerter

Udgivet af Thomas Knygberg, fre d. 12. nov 2021, kl. 17:01
Nyheder

Fra fredag 12. november lukker Solbjerg Kirke højst 200 deltagere ind til kirkelige handlinger og koncerter i kirken. Det sker som en konsekvens af, at Covid-19 igen er en samfundskritisk sygdom.

I kirkerne betyder dette, at der generelt indføres krav om coronapas ved gudstjenester, messer, fredagsbøn, vielser, barnedåb, begravelser/bisættelser samt for øvrige menighedsarrangementer i folkekirken. Kravet om coronapas gælder dog ikke, hvis der sikres, at der opholder sig 200 eller færre deltagere i Kirken.

Solbjerg Kirke har på den baggrund valgt ikke at lukke mere end 200 personer ind i kirken ved kirkelige handlinger og koncerter.

Læs mere på Kirkeministeriets hjemmeside