Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Solbjerg kirke starter mandeklub

Solbjerg kirke starter mandeklub
Udgivet af Thomas Knygberg, man d. 9. aug 2021, kl. 13:29
Nyheder

Ved de fleste arrangementer i menighedshuset på Howitzvej er de kvindelige deltagere i klart overtal. Hvad enten det er litteraturkredsen eller foredragsaftenerne, så er der lidt langt mellem de mandlige deltagere. Det vil man prøve at lave om på i Solbjerg kirke.

 ”Vi vil med vores nye Mandeklub give et tilbud til alle de mænd, som vi ellers ikke ser til arrangementerne i kirken. Det kan være mænd, som er blevet alene, mænd som ikke har et stort netværk eller mænd som bare ikke orker at møde op til de forskellige kulturelle arrangementer”, siger initiativtager til mandeklubben Thomas Knygberg, som også er formand for menighedsrådet.

”Mandeklubben skal derfor ikke være en forening men et fællesskab, hvor vi kan få nogle gode fælles oplevelser, og hvor mænd i alle aldre er velkomne”.

Mandeklubben mødes foreløbig én aften hver anden måned, og hver anden gang vil der være fællesspisning. Medlemmerne skal dog ikke regne med at få maden serveret. De skal nemlig selv stå i køkkenet. Hvad der ellers skal ske, når Mandeklubben mødes, er op til medlemmerne selv.

Første gang Mandeklubben mødes er onsdag 15. september kl. 17-20 i Solbjerg kirkes menighedshus, Howitzvej 30A på Frederiksberg.

Se de øvrige datoer i 2021 på siden her.

Vil du videre mere om Mandeklubben i Solbjerg kirke, er du velkommen til at ringe til Thomas Knygberg på 29 45 58 45.